Plottwist in relatie André en Monique: ‘Soms moet je iemand vergeven’

Viral
woensdag, 17 november 2021 om 19:00
Wanneer je de naam André Hazes zegt, heeft iedereen zijn mening vaak metéén klaar. Of je haat 'm, of je houdt van 'm. Veel mensen vallen in de eerste categorie, zo lijkt het de laatste tijd steeds meer op internet. Dat komt omdat steeds meer mensen lijken te vinden dat hij fouten heeft gemaakt, en daar vergeven ze hem niet zo snel voor.
Toch hoort vergeven bij een goede relatie. Tenminste, dat vinden sommige mensen. Onder wie Will Smith, blijkbaar. Hoe we dat weten? Monique Westenberg, de baby-momma en ex verloofde van André Hazes, deelde een interessant filmpje op haar Instagram Story.
Op het filmpje is te zien dat Will Smith een soort speech geeft voor een publiek. In dat filmpje is te zien dat Will Smith zegt: "You can't punish people for mistakes. You have to forgive people."
Vrij vertaald: "Je kan mensen niet straffen voor hun fouten, je moet ze vergeven." Monique deelde het filmpje en plaatste daar een hartje bij.
Veel mensen begonnen daarna te speculeren over wat de boodschap hierachter kan zijn, en de meesten komen maar tot één conclusie: Monique is klaar om André te vergeven (en terug te nemen?).
Wat denk jij van deze theorie?