Plottwist: Scott Disick wil 'oud worden' met Kourtney Kardashian

Viral
door Fabiënzaterdag, 20 maart 2021 om 11:00
Kourtney Kardashian en Scott Disick vormden langere tijd natuurlijk een powercouple. De twee kregen zelfs drie kinderen Mason (11), Penelope (8) en Reign (6), maar bleven toch niet bij elkaar. Toch lijkt het erop dat er de laatste tijd weer iets opbloeit tussen de twee en dat terwijl Scott samen is met Sofia Richie.
In een van de trailers van het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians is er namelijk een specifiek fragment dat opvalt. Daarin vertelt Scott Kourtney namelijk hoeveel hij nog om haar geeft. "Ik denk dat ik het niet zou kunnen als ik Sofia was", vertelt Scott.
"Mijn focus is altijd mijn kinderen geweest. En voor jou zorgen is ook één van mijn prioriteiten", zegt hij over zijn ex. "Ik vraag me alleen af of wij oud gaan worden zoals we het nu doen. Zo met de kids de wereld over reizen, en praktisch naast elkaar wonen. Of dat we uiteindelijk echt weer bij elkaar komen."
Uhm, bedoelt hij hiermee dat hij oud wil worden met Kourtney? En wat reageert Kourtney op deze uitspraken? We zullen moete wachten op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, dat vandaag van start gaat.