Prince Charming Bobby onthult reden voor 'opgezwollen gezicht'

Viral
door Benthe
vrijdag, 03 december 2021 om 9:00
In de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Prince Charming maken we kennis met vier nieuwe mannen. Eén van deze knappe single mannen is Bobby. Hij kreeg heel wat reacties van de kijkers na zijn entree, want wat was er precies met zijn gezicht aan de hand?
Op Instagram deelde hij een foto met Prince Charming-collega Donnovan. Daaronder schrijft hij: ''Ik krijg heel veel berichtjes van mensen wat er met mijn gezicht was gebeurd tijdens de opnames van Prince Charming, dus ik deel het even hier, zodat iedereen die er nieuwsgierig naar is, weet wat er aan de hand was.''
Ziek
Bobby vertelt verder dat hij twee maanden voor de opnames ziek is geworden. ''Ik kon niet meer lopen en lag twee maanden lang in m'n bed. Ik wilde geen medicijnen innemen, want ik dacht dat ik wel beter zou zijn al de show begint, maar dat was dus niet zo,'' vertelt hij eerlijk.
Prednison
Bobby legt uit dat hij voor de volle honderd procent van zijn Prince Charming ervaring wilde genieten, dus begon hij met het slikken van prednison. Door deze medicatie raakte zijn hele lichaam opgezwollen en voornamelijk zijn gezicht. ''Ik schrok me dood toen ik mezelf op televisie zag en ik kreeg zoveel vragen via social media,'' vertelt hij. Gelukkig gaat het nu al stukken beter met Bobby en is hij al een tijdje gestopt met de medicijnen. Ook zijn eigen gezicht komt weer terug, maar dat heeft tijd nodig.
Bekijk het bericht van Bobby hier:
Bron: Grazia