Prinses Alexia steelt de show met prachtige koningsdag outfit

Viral
maandag, 29 april 2024 om 13:31
schermafbeelding 2024 04 29 om 133342
Prinses Alexia, de middelste dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, heeft de aandacht getrokken met haar Koningsdag-outfit. De jonge royal, bekend om haar stijl, maakte indruk met een betaalbare jurk van het merk Sézane.
De spotlights zijn weer eens op Prinses Alexia gericht, lees dus snel verder!

De outfit van Prinses Alexia op Koningsdag

Het was Koningsdag en zoals altijd was de koninklijke familie in beeld. Maar het was Prinses Alexia die de show stal. Volgens HLN waren 'de straten van Emmen één grote catwalk', met Alexia in de hoofdrol. Ze droeg een crèmekleurige jurk van het merk Sézane, een stijlvolle en betaalbare keuze die haar jonge, trendy imago onderstreept.

Andere Koninklijke outfits

Maar Alexia was niet de enige koninklijke die indruk maakte met haar outfit. Haar zus, kroonprinses Amalia, droeg eveneens een jurk van hetzelfde merk. En de jongste van het stel, Prinses Ariane, kreeg complimenten voor haar statementpak in een 'roest-achtige kleur – oranje op chic', zoals ELLE het omschreef.

De Koninklijke familie op Koningsdag

Terwijl Alexia en haar zussen de modepolitie blij maakten met hun outfits, genoot de rest van de Koninklijke familie ook van Koningsdag. Ze deelden een Instagram-post met de caption: 'Tot zo Emmen! Het Koninklijk gezin is onderweg naar het centrum van Emmen, waar zij een wandeling maken langs negen verschillende pleinen. Langs de route komen de oude, nieuwe, bekende en onbekende kanten van Emmen en Drenthe voorbij.'
De jonge prinsessen blijven ons verrassen met hun modieuze keuzes. Koningsdag was weer een groot succes, en we kunnen niet wachten om te zien wat ze bij de volgende gelegenheid zullen dragen!