Quentin datet nu met déze Bachelor-deelneemster

Viral
door Amberdinsdag, 11 januari 2022 om 11:06
quentin ex on the beach double dutch
Bij een vragenrondje op Instagram kreeg Quentin de vraag of hij single was. Hierop reageerde hij 'nee' met een emoji van een ring. Het lijkt erop dat Channah niet de gelukkige is, maar een dame die we kennen van De Bachelor.

Breuk

De relatie tussen Channah en Quentin is niet te voorspellen: de ene dag is het uit en de andere dag is het weer aan. Laatst kondigde de twee weer een breuk aan na veel gedoe en dit leek ook het échte einde te zijn.

Single

Quentin heeft nu in zijn Instagram Stories laten weten dat hij niet meer single is. Eerst gingen we ervan uit dat hij weer met Channah zou hebben én dat de twee verloofd zijn vanwege de ring emoji. Toch is dit niet wat het lijkt.

Gezellig

Channah liet namelijk weten dat dit niet over haar gaat en ze er eigenlijk niks mee te maken wil hebben. Het roddelaccount Reality.fbi schrijft dat Quentin het heel gezellig zou hebben met India van De Bachelor. Die twee zijn afgelopen weekend samen gezien. Ook plaatste India een filmpje in haar Stories waar je haar ziet dansen tijdens de zonsondergang. De oplettende luisteraar denkt te horen dat ze Quentin op de achtergrond van het filmpje horen lachen. Juicy!
Bron: Instagram @reality.fbi / Beeld: