Quentin door Channah uit huis gezet, slaapt nu in auto

Viral
door Fabiëndonderdag, 21 januari 2021 om 15:16
Het is weer goed mis tussen Channah en Quentin. Het Temptations-koppel, dat nu twee kinderen samen heeft, is weer flink aan het ruziën. Quentin liet eerder deze week al op Instagram weten opnieuw door Channah uit huis te zijn gezet, maar nu heeft hij ook een vlog over het hele gebeuren gemaakt.
"Als je dat zo vaak hoort jongens. Maakt niet uit, hormonen, of net bevallen. Je moet weten wat je zegt. Als je dat vaak genoeg zegt. Dan ben ik er ook klaar mee. Dus ik ben weer even uit huis”, vertelt Quentin in de vlog. Het is dus niet de eerste keer dat Quentin het huis moest verlaten, maar in plaats van bij een vriend in te trekken, is hij helemaal in zijn eentje gaan roadtrippen.
Quentin is namelijk helemaal naar Parijs gereden, en sliep onderweg in zijn auto. In zijn vlog vertelt hij het een en ander over zijn relatie met Channah. Zo laat hij ook weten dat hij hun realityserie maar niks vindt. “Geen verplichtingen, geen dingen moeten doen voor Instagram of voor een serie..” Zijn Instagram-account is dan ook ineens verwijderd. Hmmm...