Rachel Hazes daagt haar eigen dochter Roxeanne voor de rechter

Viral
dinsdag, 19 april 2022 om 13:01
De familie Hazes is tegenwoordig een van de meeste besproken families op het moment. Nu gaan er wederom weer verschillende geruchten rond.
Je eigen dochter voor de rechter slepen?
Beste vriendin
Vorige jaar brak er ruzie tussen Rachel en haar beste vriendin Marieke van Beek. De twee waren jaren lang onafscheidelijk, maar door een knallende ruzie sleept Rachel haar vriendin Marieke voor de rechter.
De ruzie zou ontstaan vanwege geldzaken. Marieke zou jarenlang voor de familie Hazes werken en huurde een pand dat Rachel ooit had gekocht in Vinkeveen. De huur van de woning die volgens Marieke lager was dan Rachel beweerde, en een vermeende lening van negenduizend euro veroorzaakte een rechtszaak. Rachel verloor de zaak en liet het er niet bij zitten.
Handtekening
Rachel gaat zo ver dat ze zelf haar dochter bij de rechtszaak betrekt. Ondanks dat ze al anderhalf jaar geen contact hebben. Roxanne wordt dus gevraagd om te getuigen tegen Marieke, omdat zij destijds de handtekening haf gezet bij het huurcontract.
Volgens de advocaat van Rachel zou Roxanne schriftelijke hebben verklaart dat haar handtekening is. Waardoor het huurcontract geldig is. Toch wil Rachel dat haar dochter naar de rechtszaak komt. Ze geeft dus echt niet op!
Boekje open
De voormalige advocaat van Rachel doet een boekje open over de zaak. Zo vertelt hij dat Marieke Rachel zou hebben geholpen nadar Rachel een einde aan haar leven wou maken in 2017. Volgens hem is zij de gene die haar vond en haar 24/7 bewaakte. Zo vertelde hij ook, "Als ze haar die bewuste dag niet had gevonden, dan had mevrouw Hazes hier niet meer gezeten" Ook noemde hij het 'choquerend' dat Rachel de hulp van haar dochter inschakelt.
Bron: ditjesendatjes