Rapper Boef flirt met Monica Geuze in TikTok comments: 'Schatje'

Viral
donderdag, 02 mei 2024 om 13:11
schermafbeelding 2024 05 02 om 131304
Er is recentelijk nogal wat opschudding ontstaan op TikTok rondom Rapper Boef en influencer Monica Geuze. Boef leek flirterige reacties te plaatsen onder een video van Monica, maar ontkent dat dit account van hem is.
Benieuwd naar alle juicy details? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Boef's 'grappen' en 'hackers'

Het begon allemaal een paar weken geleden toen het YouTube-kanaal van RoddelPraat tijdelijk gehackt werd. Rapper Boef zag dit als een kans om een 'grapje' te maken en reageerde met een opmerkelijke opmerking over het wachtwoord. Er waren echter ook mensen die het opnamen voor Dennis Schouten, de presentator van RoddelPraat, en reageerden op Boef's commentaar. Het werd snel duidelijk dat niet iedereen de kant van Boef koos, ondanks dat Schouten niet bepaald geliefd is binnen de hiphop-gemeenschap.

Rapper Boef en Monica Geuze: Flirterig of Fake?

De echte controversie ontstond echter pas onlangs, toen Boef leek te flirten met Monica Geuze op TikTok. Hij reageerde onder een video van haar met de woorden: 'Ewa, is gewoon mijn schatje.' en 'Ik mis je Monica'. Dit leek in eerste instantie verdacht, aangezien Boef haar natuurlijk ook gewoon een privébericht had kunnen sturen.
Echter, Boef ontkent dat dit account van hem is. Ondanks het feit dat het account geverifieerd is en 1,6 miljoen volgers heeft, beweert Boef dat het om een nepaccount gaat. In de biografie van het account staat zelfs een link naar een Telegram-groep, wat suggereert dat dit misschien het werk is van een internetoplichter.

Wat is de conclusie?

Al met al is het duidelijk dat er iets vreemds aan de hand is. Is Rapper Boef echt aan het flirten met Monica Geuze, of is er een nepaccount aan het werk? Voor nu blijft het een mysterie, maar wij houden je op de hoogte van alle roddels en ontwikkelingen in de wereld van hiphop en influencers.