Regiseusse André Hazes docu reageert op zoengerucht haar en André

Viral
maandag, 11 april 2022 om 14:37
De laatste tijd gaan er veel geruchten over André rond. Zo doet Yvonne Coldeweijer vaak bijzondere onthullingen over bn'ers.
Zo liet Yvonne Coldeweijer weten dat Andre Hazes de afgelopen keer dat hij in Amerika was het bed zou hebben gedeeld met de regisseuse van zijn eigen documentaire.
Gespot
André is bezig met een documentaire filmen en zou volgens Yvonne de cameraploeg mee hebben naar Amerika. Naast het filmen van zijn documentaire is hij ook naar een concert geweest van Dua Lipa.T ijdens het concert zou Andre zoenend zijn gespot met een onbekende vrouw.
Roddel
In het hotel waar André overnachte, verbleven ook andere Nederlanders. Zij zagen de onbekende vrouw uit zijn kamer komen. Zo heeft hij de nacht dus ook met haar doorgebracht. Nu beweert Yvonne dat de onbekende vrouw de regisseuse is van Andre zijn eigen documentaire.
Getrouwd
Een opvallende details is dat de vrouw getrouwd is. Nu heeft de regisseuse na een tijd gereden op de roddel in het Vlaamse blad Dag Allemaal. Zo vertelt ze dat de roddels van Yvonne echt complete onzin is. Ze is namelijk helemaal niet met Andre naar bed geweest. Volgens haar is dit compleet uit de lucht gegrepen en klopt er niets van.
image 3 681x1024
Bron: utopianieuws.nl / reality.fbi