Rel in Bachelor België: Boze deelneemster noemt Fabrizio een sukkel

Viral
donderdag, 21 april 2022 om 11:21
fabrizio de bachelor belgie 1630578333
Het einde van het liefdes avontuur is in bijna inzicht. Zo gaat de Vlaamse Fabrizio op 24 uur date om te kijken of hij met een van de drie dames het avontuur wilt beëindigen.
Daarna is het voor een van de dames definitief het einde van het avontuur en blijven er nog twee dames over.
Laatste fase
Na de heftige roddels van vorige week gaat Fabrizio naar zijn laatste fase van het liefdes avontuur. Griekenland hebben ze achtergelaten en gaan door in België. Fabrizio neemt de dames mee voor een romantische één-op-één date.
Na een intieme avond met de bachelor ondervindt Madieke als eerste de keerzijde van de medaille. Als ze door wilt met meneer Tzinaridis, zal ze toch moeten omgaan met het gesnurk van haar partner. "Het is niet te doen",vertelt ze na hun nacht samen. "Ik zag alle uren op de klok voorbijgaan en ik kon niet slapen, want hij was zo hard aan het snurken als een opgevoerde kettingzaag."
Voordeel van de twijfel
Margaux ontkent de 'moeilijke situatie' met de ex met schaamrood op de kaken. Ze komt met een ingewikkeld verhaal dat het appartement waarin ze nu woont haar thuis is, maar dat er ook weleens een man verblijft. En dat ze geen huur betaalt. "Het is afgesloten. Ik snap niet waarom ik me daar nog druk om moet maken of over moet verantwoorden", voegt ze eraan toe.
Fabrizio krijgt niet de antwoorden waar hij op hoopt, maar geeft Margaux desondanks het voordeel van de twijfel.
Sukkel
Margaux is de eerste die een roos in ontvangst mag nemen, en Madieke krijgt de laatste. Zo vertelt Fabrizio: "Ik heb Sanne geen roos gegeven, omdat ze van de drie het minst naar mij toegegroeid is. Ik heb net iets meer momenten meegemaakt met Madieke en Margaux dan met Sanne."
Voor Sanne komen er heel veel vraagtekens omhoog. Ze snapt de keuze van de bachelor niet en is verongelijkt dat ze na de romantische date aan de kant wordt geschoven. "Ik vind het echt een domme keuze. Ik vind het zo'n sukkel, maar het is zijn verlies. Zo zie ik het. Ik vind het een aparte keuze na onze date. Maar als dit voor hem goed voelt, dan wens ik hem veel geluk."
Bron: rtlnieuws.n