Ricky neemt hele opmerkelijke stap na breuk met Jaydi

Viral
door Amberdinsdag, 11 januari 2022 om 19:00
ricky temptation jaydi
Ons hart viel in duizend stukjes toen we hoorden dat de relatie tussen Jaydi en Ricky over is. De twee leken elkaar helemaal gevonden te hebben bij Temptation Island en leken de perfect match. Toch hebben ze ervoor besloten om uit elkaar te gaan. Naast dit moeilijke besluit heeft Ricky ook nog een andere beslissing genomen.
Het Temptation-koppel maakte het verdrietige nieuws bekend op Instagram: "Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen."
Dit betekent dat er voor beiden een nieuw hoofdstuk is aangebroken. En voor Ricky al helemaal, want hij heeft ook nog eens een carrièreswitch gemaakt. In de Youtubeserie Zapp Detective heeft hij bekendgemaakt dat we hem binnenkort op ons beeldscherm kunnen zien als acteur. De serie waar hij in gaat spelen gaat over een onderzoek naar een moord. Hij speelt de bokstrainer van beide slachtoffers en wordt ondervraagt door de politie. Spannend! Bekijk de trailer alvast hier:
Bron: Love Reality / Beeld: Temptation Island