Rihanna reageert in gelekte dm op zwangerschapsgerucht

Viral
door Amber
vrijdag, 03 december 2021 om 18:45
Deze week waren er veel geruchten dat Rihanna zwanger zou zijn, nadat er foto's van haar verschenen toen zij een bezoekje bracht aan Barbados. De zangeres reageert op een hilarische manier op al deze geruchten.
Begin december 2020 maakte Rihanna bekend dat ze een relatie heeft met A$AP Rocky. Er zijn al vaker geruchten rondgegaan dat zij zwanger was van hem en nu is het weer raak. Er gaat een foto rond van de zangeres dat ze zwanger zou zijn en twee bronnen bevestigen dit zelfs aan MTO News. Zij vertellen dat ze Rihanna op het vliegveld hebben gezien met een babybuik en dat het personeel rondom haar verblijf niet mocht roken of drinken.
Fans waren over the moon toen ze dit nieuws lazen en barstte los op sociale media. Dit zag Rihanna ook en ze besloot om alle geruchten de wereld uit te helpen. Een fan, genaamd Jen Rihanna, stuurde haar een DM of ze op de babyshower mocht komen. Dit vond Rihanna het perfecte moment om duidelijkheid te geven en dat doet ze op hilarische wijze. Kijk zelf maar!
Voorlopig zal Rihanna dus nog geen kindje krijgen. Ze is wel altijd erg open over haar kinderwens en ze hoopt ooit moeder te worden.
Bron: nsmbl.nl / Beeld: Instagram @badgirlriri