Rijk Hofman post perongeluk intieme foto met Indigo en verwijdert 'm snel weer

Viral
door Verraderlijkvrijdag, 08 juli 2022 om 17:56
img 9495
Het is alweer even geleden dat de kortstondige romance van Rijk Hofman en Bachelor-deelneemster Indigo het nieuws haalde. De twee waren aan het begin van de zomer samen (zoenend) gespot op een festival, en ze waren zelfs gefilmd terwijl ze samen naar huis fietsten.
Helaas duurde dat niet lang, want Rijk werd kort daarna alweer met een andere dame gespot.
Rijk <3 Indigo
Echte kenners van Rijk en zijn YouTube-kanaal weten al langer dat hij al een oogje had op Bachelor-Indigo. Hij reageerde namelijk vaak op zijn kanaal op de Bachelor afleveringen, en had zelfs een heus Indigo dansje voor als zij in beeld kwam.
Niet lang nadat het seizoen geëindigd was, was het hem blijkbaar gelukt om haar te versieren. Zo kwam er een zoenfoto van hun online, en werd er zelfs een filmpje gemaakt van de twee die samen naar huis fietsten. Te zien in onze TikTok die we daarover maakten:
@verraderlijk

Rijk: *doet Indigo-dansje*. Vind jij het leuk voor ze?

♬ I Think I'm In Love - Kat Dahlia

Nieuwe foto
Maar na een tijdje bleek dat de romance geen standhield, toen Rijk werd gespot met een andere dame (Shayna) op een ander feestje (de FHM Awards). Toch plaatste Rijk Hofman gisteren ineens een foto met Indigo, maar verwijderde die even daarna snel weer.
Yvonne Coldeweijer, die de foto op haar Instagram deelde, schreef erbij: "Nadat Indigo zo over de zeik was bij FHM Awards dat Rijk openlijk achter Shayna aanzat, heeft ze er nu blijkbaar vrede mee dat ze 32e keus is."
Bekijk de foto hieronder.
image 4 564x1024