Rijk Hofman zoende met Jasper Demollin op een feestje

Viral
door Dean
donderdag, 29 december 2022 om 14:01
whatsapp image 2022 12 29 at 140107
Jasper heeft samen met zijn vrienden Stijn en Tobias een podcast waarin zij veel met elkaar bespreken. Tobias kwam met de roddel dat Rijk en Jasper gezoend zouden hebben.
Jasper bevestigde dit..

Rijk Hofman

Rijk Hofman is een grote Nederlandse influencer. Rijk is bekend geworden als presentator voor het YouTube kanaal 'Concentrate' en is daarna zijn eigen YouTube kanaal begonnen. Net als Jasper heeft Rijk ook een grote podcast, dit doet hij samen met zijn broer. De podcast heet daarom ook 'Broers'
schermafbeelding 2022 09 28 om 120837 pm 1024x970

Jasper Demollin

Jasper is bekend geworden door een televisieprogramma dat hij samen met zijn vrienden maakte. Het programma heet 'Streetlab' en de vrienden voerde allemaal verschillende sociale experimenten uit. De show werd een hit en de vrienden zijn niet meer weg te denken uit de media wereld.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Podcast

In de podcast die Jasper met zijn vrienden maakt, kwam zijn vriend Tobias met de roddel dat Jasper gezoend zou hebben met Rijk Hofman. Jasper bevestigt dit en geeft aan dat dit tijdens het Televizier Gala was. "Met Rijk zou ik ook nog wel seks hebben" zegt Jasper.
Bekijk het fragment uit de podcast zelf hieronder:
Wat vind jij hiervan?
Volg @verraderlijk op Instagram en praat mee!