Rodanya en Morgan geven iets toe wat we eigenlijk al dachten

Viral
door Benthemaandag, 02 augustus 2021 om 10:28
Het is algemeen bekend dat je meedoet aan Temptation Island om je relatie te testen. Oud-deelneemster Rodanya vertelt in een interview met de LINDA dat zij en Morgan zich niet met dat doel hebben ingeschreven voor het programma. Het leek haar eerder een leuk avontuur en Morgan stond er ook zo in.
Een mindfuck
In het interview geeft ze toe dat ze voorheen nog nooit Temptation Island had gezien. “Het leek me gewoon een leuk avontuur, we deden dus niet mee om onze relatie te testen. Onze relatie was op dat moment goed, maar niet heel stabiel. Er waren een paar dingen gebeurd, waardoor er wantrouwen was. Ik liet het allemaal maar op me afkomen,” blikt Rodanya terug, die inmiddels zwanger is van haar tweede kindje met Morgan. Hoewel ze het over zich heen liet lopen, vond Rodanya het wel heel heftig om mee te doen. ''Het was een echte mindfuck. Ik ben een mega controlfreak en nu moest ik alles loslaten. Dat was niet altijd even makkelijk, want de kampvuren, waar ik kon zien wat Morgan deed, vond ik heel heftig. Niet omdat hij erge dingen deed, maar door de spannende sfeer er omheen. Ik moest realistisch blijven. Je zag maar stukjes van momenten en niet zijn hele dag,'' legt Rodanya uit.
Bakken met kritiek
Na Temptation ging Rodanya zelf de fout in met verleider Danicio. Dit lichtte hij toe in de reünieaflevering. Morgan wordt dan met een camera op zijn neus geconfronteerd. “Ik had het hem inderdaad nog niet verteld, maar daar had ik toen ook geen tijd voor. Ik had in die tijd ook al een paar maanden geen contact meer met Danicio gehad. Dat hij er op deze manier mee naar buiten kwam, komt misschien omdat hij aandacht zocht. Ik weet niet echt wat hij hiermee wilde bereiken. Ik vind het echt jammer dat het zo op tv is gekomen.” Niet veel later kreeg Rodanya bakken met kritiek over zich heen. “Ik kreeg super veel haat en bedreigingen en dat was echt super heftig, omdat het heel ver ging. Dit was ik niet gewend. Gelukkig ben ik een sterke vrouw en kon ik het aan. Maar leuk was anders. Ik vind ei dat ik ook weinig steun vanuit het programma heb gekregen.”
Bron: Love & Reality