'Badr Hari zou vaak bij dit Nederlandse topmodel thuis zijn'

Viral
door Amber
woensdag, 08 december 2021 om 11:13
Badr Hari heeft een onrustig verleden, maar nu lijkt alles wel zijn gangetje te gaan. Hij is nog steeds gelukkig getrouwd met Daphne met wie hij vijf kinderen heeft. Toch is er iets opvallends gaande: hij is namelijk heel vaak bij dit bekende topmodel thuis, zo meldde tijdschrift Story vandaag.
Inmiddels is de rust teruggekeerd in het leven van de kickbokser. Samen met zijn gezin verblijft hij deels in Nederland en deels in Marokko. Maar wanneer zij in Nederland verblijven, zijn ze niet in hun eigen huis. Ze verblijven dan namelijk vaak in het huis van Doutzen Kroes en haar man Sunnery James in Amsterdam-Zuid, blijkt uit onderzoek van het roddelblad Story. Het lijkt erop dat zij daar nu wonen.
Doutzen zelf is ergens anders gaan wonen. Zij woont nu met haar man in Huizen. Buurtbewoners spotten Badr regelmatig: op de elektrische fiets om boodschappen te doen, als hij over de Albert Cuyp wandelt of als hij zijn kinderen naar school brengt. Ook besteedt hij heel wat uurtjes in de sportschool. Hij moet namelijk wel fit zijn voor zijn volgende gevecht!
Badr met zijn grote liefde Daphne:
Bron: story.nl / Beeld: Instagram @badrhari_army