Roddel: 'De vriend van Monica Geuze betaalde mijn rekening'

Viral
dinsdag, 29 maart 2022 om 20:00
Tenzij je voor het eerst op onze website en social media komt, ben je vast bekend met het feit dat geruchten rondom het wel of niet stevig staan van de relatie van Monica Geuze en haar vriend Robbert Kroese heel veel langskomen.
En hoewel het op dat front nu al een tijdje wat stiller leek, is er nu toch weer een nieuw gerucht naar voren gekomen.
Uit eten
Een meisje beweert in een story van Life of Yvonne namelijk dat haar zusje Robbert in het wild zou hebben gespot. En niet alleen maar dat, maar hij zou haar ook gespot hebben! Het meisje vertelt namelijk dat Robbert haar zusje en haar vriendin benaderde.
Lees verder op de volgende pagina om het verhaal van het meisje te zien.
Rekening
In een antwoord op het verhaal is te lezen: "Mijn zusje ging laatst eten bij Iza (Izakaya in Amsterdam, red.) met een vriendin en toen betaalde de vriend van Monica haar gehele bon en vroeg: 'Wat gaan jullie hierna doen dames?'"
img 5137 824x1024
Vakantie
Het verhaal van het meisje komt niet uit het niets. Yvonne kreeg namelijk een hoop vragen binnen over of de relatie van Monica en Robbert nog wel aan was. "Monica Geuze die nu alweer 2 keer binnen een maand zonder vriendlief op vakantie gaat ?".
Video
Eerder waren er al een hoop geruchten over de relatie, en over het eventuele vreemdgaan van Robbert. Wij hebben daar een video op onze YouTube van gemaakt. Die kan je hieronder bekijken.
Abonneer op ons YouTube kanaal voor meer van zulke video's!