Roy Donders openhartig over zijn sterilisatie

Viral
maandag, 27 mei 2024 om 19:33
schermafbeelding 2024 05 27 om 193452
Roy Donders is klaar voor een leven vol liefde met zijn vriendin Michelle en sluit een toekomstige gezinsuitbreiding niet uit, ondanks zijn recente sterilisatie. De realityster en modekoning onthult ook zijn strijd met pesten in zijn kindertijd.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Het leven na sterilisatie

Roy Donders, bekend om zijn flamboyante persoonlijkheid, is vastberaden om de rest van zijn leven met zijn vriendin Michelle door te brengen. In een openhartig gesprek met Story, vertelde de realityster dat hij zich heeft laten steriliseren, maar dat ze nog steeds openstaan voor de mogelijkheid van een tweede kind. "Je hoort vaak over mensen die later spijt krijgen van een sterilisatie, als ze wat ouder worden", legde Roy uit. Om de deur op een kier te houden voor een toekomstige gezinsuitbreiding, heeft hij voor zijn sterilisatie zijn zaad ingevroren.

Tevreden met het huidige gezin

Roy en Michelle hebben al een dochtertje, en hij spreekt vol liefde over zijn gezin. "Met Michelle heb ik mijn eindstation bereikt. We zijn heel gelukkig", zegt hij. Hun geheim? Eerlijkheid en openheid. Volgens Roy hebben ze "totaal geen geheimen voor elkaar."

Vechten tegen pesten

Maar het leven van Roy is niet altijd zo rooskleurig geweest. In een apart interview met het Algemeen Dagblad onthulde hij dat hij als kind werd gepest en uitgescholden voor 'dikke homo'. "Ik hoorde niet bij de jongens en werd vanaf een jaar of acht uitgescholden", herinnerde hij zich. Thuis hield hij dit geheim, uit angst dat zijn ouders zouden denken dat hij op jongens viel. "Terwijl ik daar helemaal niet mee bezig was, met jongens of meisjes," zei Roy.
Ondanks deze uitdagingen heeft Roy Donders zijn dromen nagejaagd en is hij nu een gevierd realityster en mode-ontwerper. Zijn verhaal is een inspiratie voor velen en een mooie herinnering dat het mogelijk is om tegenslagen te overwinnen en je eigen pad te kiezen in het leven.