Ruzie tussen EOTB Jørney en Shani: 'Ze is zo schijnheilig'

Viral
door Benthe
dinsdag, 27 april 2021 om 12:51
Er is weer een bom gebarsten op het eiland van Ex On The Beach: Double Dutch. In de aflevering is te zien dat Jørney een leuke tijd heeft met Odim. Shani weet dit, maar zoent toch met hem. Op de Instagram Story van Jørney vertelt ze hoe het zit. Ze legt uit dat ze het super schijnheilig vindt en even later komt Shani met haar verhaal.
In de nieuwste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch is er weer veel drama ontstaan. Eerder hadden Shani en Lesley ook al ruzie, maar nu gaat Shani met Jørney aan de haal. We zien dat Jørney het leuk heeft met Odim. Op Instagram legt ze ook uit dat ze serieus met hem is en echt wat in hem ziet. Volgens haar is Shani hiervan op de hoogte, maar zoent hem toch.
Jørney: ''Vervolgens vindt ze het niet kunnen dat Lesley met Keanu zoent, terwijl ze niks met Keanu heeft. Maar zelf zoent ze wel met Odim, terwijl ze weet dat ik hem leuk vind! Dat vind ik gewoon super schijnheilig en hypocriet,'' aldus Jørney.
Scroll naar beneden en klik door naar de volgende pagina '2' om de beelden van deze ruzie en gelekte screenshots te zien!
Bekijk hieronder de beelden van de Instagram Story van Jørney:
Na deze Instagram Story kiest Shani ervoor om haar eigen verhaal te doen bij @fawrynotsawry. Hij plaatst de volgende screenshots in zijn verhaal.
Bron: Fawrynotsawry