EOTB-Sander en LI-Kelly uit elkaar om pijnlijke reden

Viral
vrijdag, 11 juni 2021 om 14:55
Het lijkt wel alsof elke BN'er langzaamaan naar het partyeiland Ibiza vertrekt. Zo zijn Kelly van der Minne en Rowena Verdaasdonk van Love Island ook gespot en wel op een bootfeestje met Lil Kleine en Justin Kluivert. EOTB's Sander, de vriend van Kelly, is hier niet over te spreken.
Gisteravond plaatste zowel Lil Kleine als Rowena Verdaasdonk een Story op Instagram met precies hetzelfde uitzicht. Juice Channel pikte dit meteen op en liet weten dat de rapper hierna zijn Story had verwijderd.
Roddelqueen Fawrynotsawry stuurde Kelly meteen een dm om te vragen wat er aan de hand was, maar zonder succes, want Kelly negeerde hem.
Toen vanmiddag bleek dat Kelly en Sander elkaar hadden ontvolgd, ging Fawry meteen verhaal halen bij Sander. ''Ik was al niet zo blij, want Kelly werd op die boot lastig gevallen door een vriend van Lil Kleine. Al die berichten die ik nu lees maken het allemaal niet veel beter,'' legt de deelnemer van EOTB uit. Sander vertelt dat hij Kelly wel vertrouwt, maar dat ze beter met andere mensen kan omgaan. ''Kelly is een verstandige meid, maar het is niet slim wat ze doet,'' aldus Sander.
Zou het nog goed komen tussen die twee of is het voorgoed voorbij?
Bron: Juice channel / Fawrynotsawry