Sarah van Soelen deelt heftige foto van toen ze verslaafd was

Viral
door Amber
donderdag, 06 januari 2022 om 19:00
schermafbeelding 2022 01 06 om 120329
Sarah van Soelen is twee jaar geleden verslaafd geweest aan alcohol en drugs. Inmiddels is ze weer helemaal clean en gaat het supergoed met haar. In een vragenrondje op haar Instagram blikt ze terug op die tijd en deelt ze een foto van hoe ze er toen uitzag.
Sarah heeft een moeilijke tijd achter de rug. Haar relatie met André Hazes ging uit en er kwam veel op haar af. Op haar Instagram schrijft ze dat ze zich ondanks alles eigen heel goed voelt. "Ik heb super familie en vrienden om mij heen. Ik ben goed bezig en zwaar positief. Tuurlijk heb ik soms een off-day, maar daar ontkom je niet aan in het leven. Ik heb er wel mee leren omgaan", aldus de positieve Sarah.
Twee jaar geleden ging Sarah ook door een moeilijke periode. Ze was verslaafd en belandde in een afkickkliniek. Nu is ze al twee jaar clean en sober. "Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan heb gedacht om weer te gaan drinken of gebruiken. Ondanks dat het een bewogen jaar is geweest, ben ik niet teruggevallen en ben ik er juist alleen maar sterker uitgekomen", schrijft ze.
Vervolgens krijgt ze een vraag in haar Stories of ze een foto wil laten zien van hoe ze eruit zag toen ze verslaafd was. Ze schrijft erbij dat ze een heel leuke tijd heeft gehad, maar dat ze niet echt gelukkig was. "Mijn ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Dit is een foto van vier jaar geleden. Het is een totaal andere Saar! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet twee jaar geleden."
Ben je benieuwd naar de foto? Check 'm dan op de volgende pagina!
Beeld: Instagram @sarahvansoelen
whatsapp image 2022 01 06 at 120201 598x1024