Sarah van Soelen gespot met nieuwe man na breuk met André

Viral
door Benthe
dinsdag, 30 november 2021 om 14:30
Nu André Hazes weer terug is bij ex Monique Westenberg gaat Sarah van Soelen ook maar door met haar leven. Het ziet er naar uit dat `Sarah een nieuwe vlam heeft, want ze heeft het sinds kort heel gezellig met iemand anders.
Sarah beweerde van de week nog tegen Instagram-account Reality FBI dat zij en André alleen een pauze hebben. ''Niks is uit, maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. Er zijn veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig,'' vertelde ze. Volgens meerdere bronnen klopt hier echter niks van en is het echt klaar tussen de twee.
Nieuwe man
Tijdens deze break heeft Sarah een nieuwe man ontmoet, namelijk Robert Stuart Kramer. ''De twee zijn afgelopen weekend samen gespot bij 1NUL8 in Rotterdam. Ook het zusje van Sarah was aanwezig zodat het niet zou opvallen,'' schreef Juice Channel op Instagram. Sarah en haar nieuwe vlam zouden al een keer eerder samen zijn gespot in Amsterdam.
Opmerkelijk
Een volger van Robert heeft hem echter gevraagd of hij de nieuwe liefde is van Sarah van Soelen. Hoewel Robert hier niet direct op heeft geantwoord, heeft hij wel de comment geliked en dit zegt natuurlijk al genoeg!
Bron: Parra