Sarah van Soelen ging eerder ook al met deze twee BN'ers

Viral
door Fabiën
vrijdag, 12 maart 2021 om 10:40
Er wordt deze week nergens anders meer over gesproken: de breuk van André Hazes en Monique Westenberg. André bevestigde eerder deze week definitief uit elkaar te zijn met Monique en zou daarnaast zijn hart al hebben verloren aan iemand anders. Namelijk: de knappe Sarah van Soelen.
André en Sarah kennen elkaar al een tijdje, maar nu zou die vriendschap toch tot meer uitgegroeid zijn. “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat.
Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”
Echter is het voor Sarah niet de eerste keer dat ze date met een BN'er, want ze zou namelijk ook al eens iets met niemand minder dan Lil Kleine hebben gehad. Dat bevestigd een betrouwbare bron aan het account Juicechannel.
En daar blijft het niet bij, want ook Temptation-ster Jaimy Doorenbosch zou iets met de knappe influencer hebben gehad als we de bron in onze DM moeten geloven. Hmm... Sarah heeft zelf nog niet gereageerd op deze geruchten. Juicy!