Sarah van Soelen ging ook al met deze bekende reality-ster

Viral
donderdag, 18 maart 2021 om 13:48
De geruchtenmolen is nog steeds niet uitgedraaid rondom André Hazes en zijn nieuwe 'vriendin'/'ik heb het gezellig met' Sarah van Soelen. Vorige week was een compleet gekkenhuis online met alle geruchten over de twee.
Zo was é´én van die geruchten dat Sarah namelijk vroeger het wel eens gezellig zou hebben gehad met Lars Veldwijk. Juist, de ex van Monica Geuze. En dat in de tijd dat zij nog samen waren. Daar waren ook beelden van uitgelekt.
Later kwamen er verhalen naar boven dat Sarah ook met de andere ex van Monica, namelijk Lil Kleine, zou zijn gegaan. En niet alleen dat, maar ook zou ze met Jaimy Dorenbosch zijn gegaan (van een aantal seizoenen Temptation Island geleden).
Nu zijn de geruchten op een nieuwe reality-ster belandt. Sarah zou namelijk eerder ook zijn gegaan met Niek Marijnissen, de finalist lover van Gaby Blaaser tijdens 'De Bachelorette'. Niek reageerde zelf erg snel met een glasharde ontkenning: "Dit is niet waar guys!" Hmm...
We hebben deze juice natuurlijk weer van roddel hofleverancier Fawrynotsawry, bekijk de foto's via zijn verhaal hieronder.