Sarah van Soelen onthult pikant geheim over relatie André en Monique

Viral
donderdag, 17 augustus 2023 om 18:00
64dcc8360bed7caa7ff32e0d
Sarah van Soelen onthult dat André Hazes en Monique Westenberg een open relatie hebben. Volgens haar, is André vrij om met andere vrouwen naar bed te gaan.
Voel je de spanning al opbouwen? Lees snel verder voor alle juicy details!

Sarah van Soelen doet een boekje open

In gesprek met weekblad Story, geeft Sarah van Soelen inzicht in het liefdesleven van André Hazes en Monique Westenberg. Ze beweert stellig dat de twee een open relatie hebben. "Hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook al zo", vertelt Sarah.

André en Monique: een façade?

Sarah gelooft niet dat André gelukkig is met Monique. Ze beschrijft hun relatie als oppervlakkig en beweert dat ze niet eens samenwonen. Ze ziet Monique als een zielig persoon en lacht om haar. Volgens Sarah doet André alsof hij bij Monique is voor de buitenwereld, maar in realiteit ziet hij ook andere vrouwen.

Openlijk over de open relatie

"Toen André haar vertelde dat hij een relatie met mij had, zei Monique letterlijk: 'Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat'", onthult Sarah. Ze beschouwt deze opmerking als triest en als een teken van Monique's onzekerheid.

Oog in oog met Monique

Sarah doet ook verslag van een recente ontmoeting met Monique op het vliegveld van Rotterdam. "Ze lachte en zwaaide zelfs. Alsof er niets aan de hand was. Het is alleen maar schone schijn", zegt Sarah.

Sarah heeft André achter zich gelaten

Ondanks haar kennis van André's leven, heeft Sarah geen verlangen om terug te keren naar hem. Ze beweert geen verdriet meer om hem te hebben en is blij dat ze niet meer betrokken is bij zijn "spel". Haar relatie met André is duidelijk verleden tijd.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!