Sarah van Soelen ontkent relatie met Hofman-broer, hij komt met bewijs

Viral
door Benthe
vrijdag, 12 november 2021 om 11:13
Gisteren werd bekend dat Sarah van Soelen nog een BN'er aan haar lijstje met exen kan toevoegen. Hier staan onder andere Lil Kleine en Lars Veldwijk op, maar natuurlijk ook André Hazes is hier inmiddels aan toegevoegd. In een nieuwe podcast van Broers Sam en Rijk Hofman, vertelt Sam dat hij ook ooit iets met haar heeft gehad. Sarah heeft hier nu op gereageerd en ontkent alles, maar Sam heeft bewijs!
In een van de afleveringen van de BROERS podcast, door Sam en Rijk Hofman, heeft Sam het op een gegeven moment over het feit dat hij en Sarah ooit bij elkaar in de klas hebben gezeten en ze werden zelfs meer dan alleen vrienden. In de podcast horen we dat Sam over zijn korte relatie met Sarah van Soelen. ''Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt,'' zegt Sam in de podcast. “Via e-mail ook.” Rijk vraagt vervolgens of hij de e-mail terug kan zoeken, maar dit blijkt niet meer te kunnen. “Ze heeft mij dus nog een keer gevraagd of ik die mails wilde verwijderen. Ik heb wel gewoon nog alle foto’s. Het was een heel knap meisje vroeger,'' aldus Sam.
Niet blij
Hoewel dit toen heel onschuldig was, is het opgepikt door de media en is Sarah niet blij met het gelekte nieuws. Het lijkt erop dat ze zelfs woest is. Sarah heeft namelijk contact gezocht met beide broers en het officiële account van de BROERS podcast heeft uiteraard het gesprek met de wereld gedeeld.
Bekijk hieronder de post:
Bron: Instagram/broerspodcast