Sarah van Soelen reageert op relatie André en Monique

Viral
door Amberdinsdag, 21 december 2021 om 15:04
De één had het verwacht en de ander zag het echt niet aankomen: André Hazes zette drie maanden geleden een punt achter zijn relatie met Sarah van Soelen. Volgens meerdere bronnen is hij nu weer samen met Monique. Deze geruchten heeft ook Sarah gehoord en ze reageert erop.
Showbizzland stond op zijn kop toen het nieuws naar buiten kwam dat het over en uit zou zijn tussen André en Sarah. Het bleef lange tijd alleen bij geruchten, maar vorige week werd het nieuws dan toch echt bevestigd omdat André alle foto's van hun samen verwijderde van Instagram. Sarah blijft ontkennen en vertelt dat ze een pauze hebben.
Verschillende bronnen bevestigen dat André alweer door is gegaan en samen is met niemand minder dan Monique Westenberg. Hij wilde haar weer graag terug volgens hen. Sarah kan niet lachen om deze geruchten. Roddelkoning FawryNotSawry vertelt in zijn programma RoddelLoog dat hij het aan haar heeft gevraagd. Sarah reageerde boos: “He lieverd. Ik zou het fijn vinden als je stopt met deze onzinvragen aan mij te stellen. Nogmaals, wij willen graag rust! Hoop dat je dat begrijpt.”
Het lijkt alsof ze nog niet over hem heen is. "Ze praat nog steeds in een wij-vorm, terwijl André zoiets heeft van: wij-vorm? Er is geen wij-vorm meer, ik heb net al je foto’s verwijderd van Instagram!”, voegt FawryNotSawry daar nog aantoe.
Bron: dagelijkseverhalen.nl / Beeld: Instagram @sarahvansoelen