Sarah van Soelen ziet Monique Westenberg op vliegveld en gaat los

Viral
door Verraderlijk.nlwoensdag, 16 augustus 2023 om 18:00
64dc93649195de950305065d
De wereld van entertainment en roddels staat nooit stil. Deze keer: Sarah van Soelen, die een onverwachte ontmoeting had met Monique Westenberg op het vliegveld en daarna een uitgebreid hart lucht in de media.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Ontmoeting op het vliegveld

Sarah van Soelen, de voormalige vlam van André Hazes, kwam Monique Westenberg, de huidige partner van Hazes, tegen op het vliegveld van Rotterdam. Terwijl Monique heel relaxt met de situatie omging, had Sarah er zichtbaar meer moeite mee. Ze heeft besloten haar emoties te delen met het publiek.

Sarah opent haar hart

In een interview met Story vertelt Sarah over de toevallige ontmoeting met Monique. “We keken elkaar recht in de ogen, en ik zag dat ze me herkende. Ze lachte en zwaaide zelfs. Alsof er niets aan de hand was. Het is alleen maar schone schijn,” zegt Sarah. Ze voegt eraan toe dat ze denkt dat Monique niet oprecht is en dat André ongelukkig is in zijn huidige relatie.

Ongezouten mening

Sarah spaart Monique niet in haar uitlatingen. Ze noemt haar nep en zielig, en stelt dat de relatie tussen haar en André vooral voor de buitenwereld in stand wordt gehouden. Ze gaat verder door te beweren dat Monique André toestaat met andere vrouwen naar bed te gaan, zolang hij haar maar niet verlaat. Sarah suggereert dat de situatie anders zou zijn als zij nog bij André was. “Ik ben een jonge meid, ik was niet uit op zijn geld. Nu is hij terug bij haar.”
Het is duidelijk dat Sarah nog veel te zeggen heeft over de situatie. Of deze ontmoeting een nieuwe ronde in de 'Hazes-soap' inluidt, zal de tijd uitwijzen.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!