Say whut: Kanye vreest dat Kim hem wil laten vermoorden

Viral
door Amber
maandag, 07 februari 2022 om 15:20
kim kardashian kanye west pda 1
Er is een grote ruzie tussen Kanye West en Kim Kardashian gaande en de hele wereld kan daar via social media van meegenieten. De rapper haalt zondag weer uit naar Kim in een bericht en dat doet hij op bizarre wijze. Het bericht heeft hij inmiddels al verwijderd.
Social media ruzie
De social media ruzie tussen de twee begon allemaal door het TikTok-gebruik van dochter North West. Kanye schreef in een bericht dat hij dit niet fijn vond en hier geen toestemming voor heeft gegeven. Daarop reageerde Kim dat zij het erger vindt dat hij haar in het openbaar lastigvalt, dan dat hun dochter op TikTok zit.
Verkeerde keelgat
Kim stelde zich in deze verklaring op als ‘de primaire verzorger’ van hun vier kinderen, maar dat schoot bij Kanye in het verkeerde keelgat. Dit zorgde ervoor dat de twee veel openbare berichten naar elkaar uitwisselden, maar afgelopen zondag heeft het een toppunt bereikt. Kanye schreef dat hij denkt dat Kim hem wil laten vermoorden.
Tralies
Hij schreef onder andere in zijn bericht dat Kim hem ervan beschuldigt dat hij een prijs op haar hoofd zou hebben gezet. Hij heeft er geen bewijs van, maar schrijft dat dit heel schadelijk is. "Dit soort ideeën kunnen er daadwerkelijk voor zorgen dat iemand achter de tralies belandt. Deze spelletjes worden gespeeld met de levens van zwarte mannen." Inmiddels heeft hij het bericht offline gehaald.
Bron: RTL Nieuws