Selling Sunset-Maya onthult dat de show nep is

Viral
door Benthedinsdag, 14 december 2021 om 19:00
Naast 'Keeping Up With The Kardashians' komt 'Selling Sunset' wel echt op de tweede plek van favoriete realityseries van dit moment. Vanaf 24 november konden we ein-de-lijk weer genieten van een nieuw seizoen van Selling Sunset. Lucky us, zat de serie weer helemaal vol met drama. Toch lijkt niet alles van de serie waar te zijn, want Maya Vander onthult dat show best wel fake is.
In het nieuwe seizoen maakten we kennis met twee nieuwe makelaars die zich aan The Oppenheim Groupe hebben toegevoegd. Vanessa Villela, een Mexicaans-Amerikaanse novela-ster en Emma Hernan, een ondernemer die een interessante geschiedenis heeft met de dames, zorgen dit jaar voor extra veel drama. Emma heeft namelijk een relatie met de ex van Christine Quinn en Vanessa probeerde in bijna elke aflevering de issues uit het verleden van Christine op te lossen.
Woorden verdraaien
Al deze drama zorgt natuurlijk voor een heerlijke realityserie, maar het lijkt erop dat we niet alles in de serie zomaar moeten geloven. Maya Vander onthult namelijk dat de producers van de show vaak de woorden van de cast verdraaien zodat er meer drama kan worden gecreëerd. Het is algemeen bekend dat realityseries vaak wat worden aangedikt, maar woorden compleet verdraaien is wel heel erg heftig. Vorige week was Maya te gast bij 'The Domenick Nati Show' en hier heeft ze een boekje open gedaan over het programma. Zo vertelt ze dat de producers de show manipuleren en bewerken om drama aan te wakkeren. ''Ik ben erachter gekomen dat ze vaak woorden verdraaien en complete quotes van ons aan elkaar plakken, zodat het veel dramatischer overkomt, dan wat er daadwerkelijk gezegd is. Tja, het is wel slim en je blijft kijken,'' legt Maya. uit
Niet verrast
Ondanks dat ze letterlijk de woorden in haar mond kreeg, vertelt de 39-jarige makelaar dat ze niet heel verrast is. ''Het hoort bij een realityshow. It is what it is,'' aldus Maya. Over de vraag of we meer van Maya kunnen verwachten in de volgende seizoenen laat ze weten dat dit waarschijnlijk haar laatste seizoen is.
Bron: NSMBL