Serieloos? Kom erachter welke Netflix-serie bij jouw sterrenbeeld past

Viral
door Benthedonderdag, 10 juni 2021 om 10:10
Waarschijnlijk heb je het gevoel dat je Netflix al bijna helemaal uitgekeken hebt in de lockdown, toch is er nog meer dan genoeg kijkvoer te vinden. We hebben de beste series voor je uitgekozen die passen bij je sterrenbeeld. Fun! Zoek je sterrenbeeld op voor jouw persoonlijke serietip.
Ben je een ram? Dan is de Spaanse serie Sky Rojo perfect voor jou!
Jouw kwaliteiten komen overeen met die van de hoofdpersonen. Je bent zelfverzekerd, neemt initiatief en je hebt leiderschapskwaliteiten. Sky Rojo gaat over drie sterke vrouwen die het heft in eigen handen nemen nadat ze in een heftige situatie terechtkomen. Deze serie is een combinatie tussen actie en drama.
Als je sterrenbeeld een Stier is, past de serie Down To Earth with Zac Efron goed bij je
Down To Earth is een serie die verschillende delen van de aarde laat zien waar we af en toe niet echt stil bij staan. De serie bestaat uit wellness, eten en de natuur - precies waar een Stier van houdt.
Tweelingen? Ga Behind Her Eyes kijken!
Behind Her Eyes is een miniserie en zorgt ervoor dat jij je niet snel verveelt. Hij is spannend, maar ook een echte hersenkraker. Precies wat je nodig hebt! De serie prikkelt je nieuwsgierigheid. Ook kun je er nog iets van opsteken over astraal projecteren!
The Story of Diana moet je bekijken als je een Kreeft bent
Deze serie vertelt het verhaal van de mooie Lady Diana. Jij kan je helemaal inleven in dit verhaal. Net zoals Diana Spencer zou je alles voor je familie doen. Het programma kaart een zwaar onderwerp aan, maar is tegelijkertijd erg meeslepend. Fun fact: Diana was zelf ook een Kreeft!
Ben je een Leeuw? Selling Sunset is perfect voor jou
Je bent verzot op drama, dure kleding en realityprogramma's. In Selling Sunset worden miljoenenvilla's verkocht door makelaars. De vrouwen worden op de voet gevolgd met een camera en dragen de duurste outfits en tassen. En een beetje drama kan natuurlijk niet wegblijven.
Maagd? Ga Lupin kijken
Je bent analytisch, hebt een vlotte babbel en oog voor detail. Je hebt precies dezelfde eigenschappen als de hoofdrolspeler in de serie. Door alle bizarre plottwists wil je steeds maar blijven kijken. De hoofdpersoon is een loyaal persoon. Lupin gaat door het vuur voor mensen dichtbij hem - net als jij, Maagd!
Als je sterrenbeeld een Weegschaal is, past de serie Outlander perfect bij jou!
Je bent op zoek naar een liefdesdrama? Stop maar, we hebben jouw nieuwe favoriete serie gevonden. Dat jij verliefd bent op liefde is eigenlijk geen geheim meer. Outlander is een goeie match voor jou! De serie is gebaseerd op een reeks boeken die sensueel en meeslepend zijn.
Hey Schorpioen, Chilling Adventures of Sabrina is echt wat voor jou
Met jouw interesse in heksen en je behoefte om de diepte in te gaan ben je bij Chilling Adventures Of Sabrina aan het juiste adres, Schorpioen. De serie is humoristisch, magisch en af en toe een beetje absurd.
Boogschutter? The Bold Type moet je echt gezien hebben!
In The Bold Type werken drie vriendinnen in New York bij hetzelfde modetijdschrift. De een is redacteur, de tweede is assistent en de derde werkt in het social media department. The Bold Type is een echte dramaserie en kaart alledaagse en maatschappelijke problemen aan op een hele luchtige manier. De karakters zijn vurig, optimistisch en enthousiast. Lijkt wel een beetje op jou! Er is wel een ding: bij het kijken van deze serie wil je gegarandeerd naar New York!
Als je een Steenbok bent, moet je The Queens Gambit gezien hebben
The Queens Gambit gaat over een sterke vrouwelijke hoofdpersoon die volledig gefocust is op haar doel - klinkt het bekend? De serie gaat over een vrouw die door haar schaaktalent status bereikt terwijl ze ondertussen worstelt met een verslaving. Ze heeft veel discipline en haar doorzettingsvermogen is ongekend. Dit is herkenbaar voor jou, Steenbok!
The Way of The Househusband is echt wat voor jou, Waterman!
De nieuwe anime serie The Way Of The Househusband vertelt een verhaal waar van alles wat inzit. De serie kijk je snel weg en houdt je aandacht vast. Het is anders dan de meeste series en is net iets anders dan je gewend bent. Past dus perfect bij jou, Waterman!
Vissen? Ga Shadow and Bone kijken
Jij bent helemaal weg van magie, spiritualiteit en fantasie. De fantasy-serie Shadow And Bone gaat over vriendschap en liefde. De hoofdpersoon inspireert de mensen om haar heen. Dit is een serie waar je je helemaal in kunt verliezen.
Bron: Glamour