Shani reageert op geruchten rondom zwangerschap

Viral
door Amber
zaterdag, 21 augustus 2021 om 12:46
Op Ex on the Beach sloeg de vonk tussen Shani en Davey over en ze zijn nog steeds samen. Fans denken zelfs dat Shani zwanger is door een wel heel bijzondere reactie van Davey. De reality-ster reageert op de geruchten.
Shani plaatst een foto op haar Instagram met Davey en schrijft: “Hoe zeggen ze dat? Tot over je oren verliefd (hartje).” Het is een cute foto waarop ze beiden dolblij kijken en Davey houdt zijn hand op de buik van Shani. Bekijk de foto hieronder.
“Ik kan niet wachten tot ons kleine wondertje er is!”, schrijft Davey in de comments. Zijn reactie heeft al snel veel bekijks en volgers vragen zich af of ze een kindje krijgen. Shani laat aan @juicechannel weten dat ze niet zwanger is. “Zwanger met een glas wijn in mijn hand? Davey reageerde dat omdat iedereen dacht dat ik zwanger ben. Maar why? Omdat zijn hand op mijn buik ligt?”, vraagt de reality-ster zich af.
Het zou niet het eerste stel uit Ex on the Beach zijn dat in verwachting is van een baby. Jørney en Odim worden binnenkort ook ouders. Cute!
Bron: @juicechannel