Slecht nieuws voor Jade Anna over haar carrière

Viral
door Amber
zaterdag, 18 maart 2023 om 12:45
schermafbeelding 2023 03 18 om 124230
Jade Anna is één van de grootste content creators die ons land kent. Zo plaatst ze op meerdere platformen, zoals YouTube, Instagram en TikTok, content van zichzelf. Maar nu lijkt er een probleem te zijn...
Slecht nieuws voor Jade!
Succesvol
Jade heeft bijna één miljoen (!) volgers op Instagram en post bijna dagelijks foto's van zichzelf. Ook heeft ze al talloze samenwerkingen op haar naam staan. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat ze een eigen Range Roover én huis heeft kunnen kopen.
schermafbeelding 2023 03 18 om 124204 1024x792
Instagram @jadeanna
Populair
Sinds kort trekt ze weer veel op met haar ex Gio en dat vinden hun fans alleen maar leuk. Onlangs waren ze samen weer naar Dubai en de content die ze daar maakten, kreeg veel views. Met andere woorden: ze staat momenteel on top van haar carrière.
Nu is er echter iets ergs aan de hand.
Beeld/bron: Instagram @jadeanna
TikTok
Jade hield gisteren een vragenrondje op haar Instagram en daar liet een volger haar weten dat zij haar TikTok's niet meer kan zien. 'Ik heb geen idee? Ik zie ze zelf nog wel? Ik denk dat het een TikTok bug is... keep u updated', liet ze daarop weten.
img 2057 606x1024
Account verwijderd
Maar vanmorgen ging het helemaal mis. 'Bad news: mijn TikTok-account is verwijderd. Dus hey hallo, ook goedemorgen haha. Ben er mee bezig', deelt Jade. We hopen voor haar dat haar account inderdaad weer terugkomt!
Update: inmiddels laat ze weten dat ze haar account weer terugheeft. Gelukkig maar!