Slecht nieuws voor Riverdale-fans die op de volgende episode wachten

Viral
door Fabiënvrijdag, 30 april 2021 om 22:00
Wie fan is van Riverdale zal zich waarschijnlijk al een tijdje afvragen waar de nieuwe aflevering blijft. Inmiddels is er al een maand geen nieuwe aflevering meer op donderdag verschenen op Netflix en het ziet er naar uit dat het nog wel een tijdje gaat duren tot het seizoen wordt hervat.
Inmiddels zitten we alweer in het vijfde seizoen van de populaire serie, die bovendien net zo spannend is als alle andere seizoenen. Daarom is het des te meer jammer dat de nieuwe afleveringen zo lang duren. De nieuwe aflevering zal pas op 11 augustus uitgezonden worden op The CW en kort daarna op Netflix.
Jep, dat duurt dus nog drie maanden... In eerste instantie zou de serie begin juli terugkeren, maar door de coronapandemie loopt het filmen vertraging op. Too bad! Dat wordt dan maar even oude afleveringen terugkijken!
Gelukkig hebben we nog wel een lichtpuntje te melden, want er komen nog maar liefst negen afleveringen in het vijfde seizoen. De schrijver, Ted Sullivan schrijft dat deze afleveringen zijn favorieten van de hele serie zijn. "Niemand zal raden waarom", tweette hij. "It’s a break-the-mold episode. Je zult het begrijpen wanneer je het ziet. Het is geïnspireerd door twee van mijn favoriete films. En nee, het is geen Barchie/Varchie/Choni/Bughead episode. Het duikt diep in de erfenis van de show en de motivatie voor de hele serie", aldus Ted.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…