Slecht nieuws voor Simon Keizer en zwangere vriendin

Viral
door Amberzondag, 12 december 2021 om 14:44
Simon Keizer en Annemarie hebben een donkere periode achter de rug, maar er kwam licht aan het einde van de tunnel toen zij in verwachting raakte van hun tweede kindje. De twee hebben nu alleen nog een tegenslag te verwerken...
Annemarie kreeg een tijdje geleden heel slecht nieuws: er werd een tumor op haar lever ontdekt. Ze moest een zware operatie ondergaan waar een deel van haar lever verwijderd moest worden. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan. Het stel wilde dolgraag een tweede kindje, maar omdat ze zo ziek was geweest en een heftige operatie heeft gehad, was het nog maar de vraag of dit zou lukken. Toch werd ze zwanger en daar waren ze dolblij mee!
Maar het stel heeft nu weer slecht nieuws gekregen. Ze zijn namelijk beide positief getest op corona. En dat is geen goed nieuws, want vrouwen die zwanger zijn lopen meer risico op heftige klachten. Op het begin dat zij positief was getest op het virus kreeg ze heftige klachten. Ze heeft een week op bed gelegen en herstelde gelukkig al snel. Het was erg schrikken voor het stel. Nu is het afwachten op de bevalling! Ze is namelijk in januari uitgerekend.
Bron: utopianieuws.nl / Beeld: Instagram @mrskeizer