Sonny lekt DM van Temptation-single en zet haar voor schut

Viral
woensdag, 20 januari 2021 om 13:54
Er is elk seizoen één persoon die er tussenuit springt en alle aandacht opeist. Dit seizoen is dat natuurlijk Sonny. En niet alleen kijkers van Temptation Island vinden zijn opmerkingen en levensvisies maar opmerkelijk, ook de singles die aan Temptation meededen vinden zijn gedrag maar gek.
Daarom hebben veel singles nu kritiek op de melodramatische Sonny. Zo zei single dame Evie van Vliet in een bericht aan FawryNotSawry : “Die gast praat alles uit zijn nek. Iedereen wilde hem weghebben. Hij gaat in de aflevering van morgen het zielige mannetje uithangen, maar ondertussen..”
Bekijk het door Evie gedeelde bericht hieronder.
Roddelkoning Fawry zette deze screenshot online, waarna Sonny dit bericht ook zag. En die reageerde fel terug. Zo deelde hij zelf namelijk ook een screenshot van een privé-gesprek die hij met haar had. Daarin stelt ze voor om ‘een show uit te halen’ als in beiden een foto van eenzelfde kamer in hun Instagram Story te posten, waardoor volgers gaan denken dat Sonny en Evie in dezelfde kamer zijn. “Alles voor de fame, hè”, zegt Sonny, die vriendelijk bedankte voor het aanbod van Evie.
Bekijk het door Sonny gedeelde bericht hieronder.
Wat vind je hiervan? En wat gaat er morgen in de aflevering gebeuren? To be continued...
Bron: Lovereality.nl