Sophia (17) pakt jury The Voice binnen paar seconden in

Viral
dinsdag, 19 november 2019 om 18:45
sophia the voice
Sophia zong afgelopen aflevering in het televisieprogramma The Voice of Holland. En wat was dat een optreden! Op Twitter gaven mensen massaal complimenten en de beelden worden sindsdien heel veel gedeeld op internet.
Toen de 17-jarige Sophia dame vrijdagavond bij ‘The Voice of Holland’ werd geïntroduceerd, leken de verwachtingen niet meteen heel hoog te liggen. Niet iedereen leek haar giechelende voorkomen te kunnen waarderen, maar toch wist het meisje binnen slechts een aantal seconden de hele jury voor zich te winnen.
Luister haar gezongen liedje hieronder en bekijk het fragment via deze link. Zo mooi!
Sophia zong het nummer ‘Vincent’ van Don McLean en waarom ze dat deed was al vrij opmerkelijk. “Ik denk dat de boodschap van mijn liedje is dat het gaat over Vincent van Gogh,” zei ze. “Van Gogh zei altijd dat hij heel erg van zijn schilderijen hield, maar zijn schilderijen niet van hem. En ik vind het liedje gewoon een hele mooie ode aan alle kunstenaars die hun eigen succes niet hebben mogen meemaken. En die eigenlijk dood zijn gegaan met het idee dat ze een soort mislukkeling waren. Maar nu hangen zijn schilderijen over de hele wereld en is ‘ie super succesvol,” aldus Sophia.
Van de coaches drukte Anouk direct bij de eerste zin die Sophia zong op de knop. De andere coaches volgden heel snel daarna. Ook op Twitter maakte het optreden van het meisje diepe indruk.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

We gaan vast nog veel van Sophia zien!