'Spion bij justitie' lekt de straf die Lil' Kleine krijgt

Viral
door Amber
woensdag, 16 februari 2022 om 11:44
lil 93810cfe0c9ba091ed0c96e20036bc61 2000
Rapper Lil' Kleine is afgelopen zondag aangehouden nadat er beelden zijn uitgelekt waarop te zien is dat hij zijn verloofde Jaimie Vaes 'mishandelt'. Hij zit nog steeds vast op het politiebureau in Amsterdam en Yvonne Coldeweijer heeft van betrouwbare bron bij justitie gehoord wat zijn straf zal worden.
Voorgeleid
Jorik zit nu al vier dagen vast op het bureau en wordt vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris via een videoverbinding. Hij komt dus niet naar de rechtbank. Dit heeft roddelkoning Fawrynotsawry zojuist gedeeld op zijn Instagram.
Straf
Hier zal hij meer gaan horen over zijn straf. Maar daar weet Yvonne al meer over. Zij heeft via een spion bij justitie vernomen dat de organisatie Veilig Thuis heeft besloten om via de officier van justitie een tijdelijk huisverbod op te leggen. Hij zit vooralsnog vast, maar er is wel al besloten dat hij zijn eigen huis de komende tien dagen niet mag betreden.
Psychische hulp
Dit is besloten omdat Jaimie daar momenteel verblijft. Zij schijnt in de war te zijn door alles wat er is gebeurd. Er is ook verplichte psychische hulp toegewezen aan beiden en zij zijn verplicht om daaraan mee te werken. Dit is in het belang van het welzijn van hun zoon. Ze werken hier nu ook allebei aan mee.
Bron: Instagram @lifeofyvonne