Spoiler Alert: dit gaat er gebeuren in aflevering 2 van EOTBDD

Viral
door Fabiën
vrijdag, 16 april 2021 om 12:00
De eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch werd afgelopen zondag meteen ingeluid met een banger. De kandidaten lieten zich meteen van hun beste kant zien en gooiden al hun charmes in de strijd. Ook een eerste ex deed al haar entree en dat zorgde meteen voor klotsende oksels bij Keanu. En aan de teaser van de tweede aflevering te zien gaat alle drama in de villa gewoon door!
De teaser belooft veel goeds voor de nieuwe aflevering. De goed ingelichte site LoveReality doet op basis van de teaser al een paar voorspellingen en die zijn meer dan interessant kunnen we je vertellen. Volgens hen komt er namelijk een ex van Shani uit de zee gelopen, iets waar Shani niet al te blij mee is. Ze roept dat hij terug te zee in moet gaan en noemt hem zelfs een walvis.
Keanu en Lesley gaan ondertussen vrolijker verder met waar ze gebleven waren *kuch kuch*. Echter zijn Lesley en Keanu niet de enigen die samen het bed in duiken, want ook nieuwkomer Imke duikt het bed in met een van de mannen. Wie van de mannen dat precies is, is nog niet duidelijk, maar we weten wel dat deze man kort daarna ook nog met Lesley noemt. Uhm.... Jep en dat kon Imke niet echt waarderen. Zou het Dusty zijn?
Aan het einde van de aflevering worden Jörney, Gloria en Lesley nog naar het strand geroepen door de beruchte tablet of terror, dus de kans is groot dat een van hun verrast zal worden door een oude lover. Spannend!