Story: Tv-presentator zou zich hebben vergrepen aan minderjarige jongens

Viral
door Benthe
vrijdag, 28 januari 2022 om 19:00
schermafbeelding 2022 01 28 om 143143
Het ziet er naar uit dat de beerput dieper en dieper begint te worden in Hilversum. Er schijnt daar namelijk een televisiepresentator rond te lopen die zich zou hebben vergrepen aan minderjarige jongens. Dit meldt het roddelblad Story.
Na een mega schandaal rondom The Voice lijkt het erop dat de nachtmerrie nog lang niet afgelopen is. De hoofdredacteur van het blad, Guido den Aantrekker, vertelt dat deze beschuldigingen momenteel worden onderzocht. Dit brengen ze enkel en alleen naar buiten als de aantijgingen doorgrond zijn. ''Wij zijn op de hoogte over wie de geruchten gaan. Het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden,'' vertelt Guido.
Nog geen naam
De zaak lijkt complexer dan in de eerste instantie werd gedacht. “Story schrijft al weken over #MeToo-gedrag in Hilversum, maar vermeldt nog geen namen zonder dat daarvan klip en klaar bewijs is. Daarin verschilt Story van juice channels die omwille van clicks lukraak met namen strooien. Velen smullen ervan maar het blijft kamikazejournalistiek. Eén naam noemen zonder enig geleverd bewijs (of het later waar blijkt of niet), dát is heftig. En schadelijk. Een beerput vermelden is wat anders. Het is nieuws, we zijn er journalistiek mee bezig. Rot als mensen daar verdacht door worden. Dat is voor rekening van vingerwijzers,'' aldus Guido.
Bron: Story