Tempa-Bert reageert op haat op Delphine

Viral
door Benthe
zondag, 19 september 2021 om 9:00
In het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave, zijn vier koppels de ultieme relatietest aangegaan. Voor de Belgische Bert en Delphine is dit nogal een uitdaging, want Delphine heeft er moeite mee om haar vriend niet meer te controleren. Bij de kijkers thuis zijn er nogal wat meningen gevormd over Delphine en Bert reageert nu voor het eerst op de haat op zijn vriendin.
In het nieuwe seizoen van Temptation Island zien we al snel dat Delphine haar vriend regelmatig controleert. Nu ze van elkaar gescheiden zijn, zien we dat Delphine het moeilijk heeft. Ze wil weten waar Bert mee bezig is. Thuis in België volgt ze haar vriend met een trackingapp en leest ze al zijn appjes. Ook mag Bert niet uitgaan en heeft Delphine ook weleens een verborgen camera opgehangen.
Bert neemt het voor Delphine op
Delphine krijgt op social media een hele bak met haat over zich heen. Bert neemt het nu voor haar op met een Instagram-post. “Dank je wel voor alle lieve berichtjes die ik sinds gisteren krijg. Ik hoop alleen dat de slechte reacties naar Delphine toe kunnen stoppen. Zij is echt geen slecht meisje,” begint hij. “Als ik alle reacties lees word ik hier zelf niet blij van. In ons verhaal is er niet 1 iemand goed en 1 iemand slecht. Als je meedoet als koppel moet je beoordeeld worden als koppel en niet als individu,” aldus Bert.
Bron: Love & Reality