Temptation koppel Melissa en Gianni onthullen details

Viral
zondag, 26 april 2020 om 13:50
Het Temptation Island koppel Melissa en Gianni moesten Temptation Island natuurlijk vroegtijdig verlaten, omdat de twee een telefoon hadden meegesmokkeld. Het stel doet nu nog een opvallende onthulling over het programma in een YouTube-video.
“Aan dat programma is niks echt. Echt helemaal niks", vertelt Gianni in een YouTube video van Nick Eshuis. De realityster vertelt onder andere dat de deelnemers hun date niet zelf mogen kiezen, al lijkt dat op tv wel zo. De productie zou volgens Gianni de dates voor hen uitkiezen. “Omdat ze dachten dat jij sowieso vreemd zou gaan met diegene die je zo graag wou", legt Gianni uit.
Daarnaast zouden de kampvuren ook heel anders zijn dan ze op televisie laten zien. De deelnemers zouden bijvoorbeeld hele andere beelden te zien krijgen dan die de kijkers op tv krijgen te zien. Presentator Nick stelt bijvoorbeeld dat Melissa helemaal geen slechte beelden van Gianni heeft gehad.
“Dat weet je niet. Die beelden die jij krijgt te zien, die krijgen wij niet. Dat sloeg echt helemaal nergens op. Ik kreeg een beeld van hem te zien dat hij iets heel anders zegt. Mijn reactie op televisie klopt daar niet op, want ik heb iets heel anders gezien op dat moment. Ik kreeg echt stomme dingen te zien", aldus Melissa.
Bron: Shownieuws, Beeld: Temptation Island