Temptation-Amber haalt uit naar volger na kritiek

Viral
door Fabiëndinsdag, 11 mei 2021 om 17:00
Als BN'er krijg je soms heel wat te verduren, helemaal sinds de komst van social media. Ook Temptations Amber heeft inmiddels ervaren hoe het is om door veel mensen gevolgd te worden, want de voormalig Temptation-verleidster kreeg behoorlijk wat kritiek over zich heen.
Amber deed vorig jaar mee aan Temptation Island als verleidster en kreeg uiteindelijk een relatie met Arda, die zijn relatie met Elke achter liet. Inmiddels hebben Amber en Arda zelfs een kindje samen en zijn ze nog steeds happily in love.
Amber deelt regelmatig leuke kiekjes uit haar leven op haar Instagram, maar die worden niet door iedereen gewaardeerd. De brunette kreeg namelijk een nogal gemene reactie van een fan op een video van dat ze haar haar aan het stijlen was. “Oei, je ziet er echt wel niet goed uit”, schreef iemand.
Daar was de babymama het niet mee eens en dus besloot ze erop in te gaan. “Dan heb je zulke idioten, ja ik noem dit idioten. In plaats van women empower women gaan we ze liever neerhalen. Niet iedereen ziet er elke dag op z’n mooist uit, en al zeker niet als je een baby van vier maanden hebt. Je hebt dan inderdaad al eens sneller wallen, want je hebt dan vaak slaaptekort", aldus Amber. Duidelijk!