Temptation-Aylin onthult bizar geheim over Delphine

Viral
door Benthe
zaterdag, 13 november 2021 om 18:00
Tijdens Temptation Island is het vanzelfsprekend dat de meiden goed met elkaar zijn, omdat zij al die tijd met elkaar in een villa hebben gezeten, en zo zit dit ook bij de mannen. Inmiddels zijn de koppels al weer een tijdje thuis na het avontuur en blijkt dat Aylin helemaal niet achter Delphine staat, want ze is '100% team Bert.'
Afgelopen week deelde Aylin wel heel bijzondere comments op Instagram en dit heeft gezorgd voor een heleboel vraagtekens bij Temptation kijkers.
Vreemdgaan
Van de week deelde Aylin een foto met Bert en schreef ze dat ze '100% #TeamBert is.' ''Ik ben achter dingen gekomen waar ik écht van geschrokken ben. Nu ben ik 100% Team Bert. De waarheid komt altijd boven water,” vertelde de ex van Efrain op het platform.
Niet veel later schreef Aylin in een DM met MarwaJuice om wat voor 'waarheid' het gaat. Volgens Aylin is Delphine zelf vreemd gegaan. Dit komt niet als een verrassing, aangezien er al een tijdje roddels rondgaan dat Delphine vreemdging nadat ze tijdens een ruzie met Bert zei dat hij ‘niet moet denken dat hij haar enigste liefje was.’ Later vertelde Aylin dat ze vriendjes vóór Bert bedoelt, maar volgens Aylin had ze dus wel degelijk een ander liefje tijdens haar relatie met Bert.
Bron: Parra