Temptation deelnemers onthullen wat er allemaal nep zou zijn

Viral
door Verraderlijkzaterdag, 30 januari 2021 om 12:02
Temptation Island is dit jaar weer populairder dan ooit, en zo zijn er dus ook heel veel ogen op gericht. En die ogen gebruiken de deelnemers en singles om een paar onthullingen te doen over hoe het programma volgens hun 'echt in elkaar zit'.
Een anonieme single man lekte namelijk aan roddelkoning FawryNotSawry: "De tekst die Eva naar Kevin stuurt in haar filmpje is geschreven door de productie. Die wilden sensatie natuurlijk, en wisten precies wat Eva moest zeggen om Kevin los te laten gaan."
“Ook zegt Eva aan het einde nog ‘ik hou van je’, maar dat is er uit geknipt”, vertelt één van de single mannen die samen met ‘Kleine Mike’ een mooie tekst voor Eva had geschreven om aan Kevin te vertellen.
Het verhaal wordt bevestigd door Eva zelf. “Ja, zo is het gegaan”, meldt ze. En mede-deelneemster Karina zat in hetzelfde schuitje: “Het is hetzelfde gegaan met mijn boodschap. Die duurde opeens echt maar vijftien seconde, of zo. Ik heb nog veel meer gezegd, maar dat is er allemaal uitgelaten.”
Ook Sonny onthulde deze week dat er flink wat geknipt wordt in de fragmenten van Temptation. In de Shownieuws Podcast vertelde hij over zijn omstreden uitspraken als ‘de hele tafel proeven’ en ‘de 100 meiden aantikken’, die hij deed toen hij met de andere mannen in de bus op weg naar de villa zat. "Als ik dat terugzie zie ik ook een klootzak, maar ik heb dat niet zo gezegd", vertelt Sonny.
"Dat ik heb gezegd: ‘Ik wil heel veel n**ken’, heb ik niet eens in de bus gezegd. Dat is van een heel ander geluidsfragment. Ik heb gezegd: ik wil heel veel n**ken wanneer ik dronken ben, dat is helemaal niet gericht op die vrouwen."
Bron: Lovereality.nl