Temptations Jimi lekt zijn allerlaatste appje aan Donna

Viral
door Amber
maandag, 06 december 2021 om 19:00
Donna deed met Nico mee aan Temptation Island: Love or Leave, maar die relatie was al snel klaar. Daarom ging Donna de connectie aan met Jimi en het leek echt wat te worden tussen die twee. Uiteindelijk werd het niets, maar zijn ze alsnog goed met elkaar. Jimi deelt zijn laatste appje aan haar.
Tijdens de opnames zag je de klik tussen Donna en Jimi. In Nederland werd het helaas niks, omdat hij voor een maand naar Brazilië vertrok. Toch neemt Donna hem niks kwalijk: "Helaas heb ik geen nieuwe liefde aan het avontuur overgehouden, ook al leek dat wel even zo. Maar soms lopen dingen nu eenmaal niet zoals je wil dat ze zouden lopen. En dat is ook oké, ik kan alleen maar zeggen dat ik eruit geleerd heb. En echt veel geleerd.”
Jimi heeft inmiddels een nieuwe vriendin. Op zijn Instagram deelt hij zijn laatste appje aan Donna. “Hey Donna, ik stuur je even omdat ik dit toch nog even kwijt wilde aan jou. Ik vind het superlief hoe je altijd over mij praat", begint hij. "Ik heb je uiteindelijk toch wel een beetje pijn gedaan, ook al was het maar over een korte tijd. Ik wilde je gewoon heel even bedanken en als je dit alles meent, dan ben ik er echt superblij om dat je dankzij mij toch wel een betere tijd hebt gehad tijdens Temptation. Je bent een topper en ik vind het heel leuk om je te mogen leren kennen.”
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island