Temptation-Joop aangevallen en scheenbeen gebroken

Viral
door Benthe
maandag, 25 oktober 2021 om 10:55
Joop kennen we als de vrolijke single in Temptation Island, die iedereen weer opbeurt en elke keer weer zorgt voor een positieve sfeer. Afgelopen weekend was helaas wat minder positief voor Joop, hij is namelijk aangevallen en heeft hierbij `zijn scheenbeen gebroken.
Dit weekend had Joop een heel leuk feestje te pakken met een aantal Temptation-collega's. Helaas ging het al snel de verkeerde kant op, want Joop werd aangevallen. Single Chelsy liet het volgende weten: ''Dit moet even van mijn hart af. Iedereen mag denken en zeggen wat ze willen, je hebt altijd je eigen mening, maar geweld gebruiken op iemand is not done. Joop is één van de meest respectvolle mensen die ik ken. Een man met zijn hart op de juiste plek, die voor iedereen opkomt en geen vlieg kwaad zou doen. Besef dat dit erger had kunnen aflopen en ik wil een shout out naar hem geven. De Tempa-groep staat achter je, een dikke groepsknuffel van ons allemaal.”
Ook single Kim was erbij toen Joop werd aangevallen. Op social media schrijft Joop een stukje over Kim in zijn Instagram Story. “Ik wil even een shout out naar deze stoere sterke meid doen. Zij had de moed om er vannacht tussen te springen waardoor ik safe de auto kon bereiken, om te schuilen en te wachten op mijn Uber naar huis. Kim, je bent echt een held en super moedig,” aldus Joop.
Beterschap, Joop!
Bron: Love & Reality