Temptation-kijkers zijn helemaal klaar met deze deelnemer

Viral
vrijdag, 29 oktober 2021 om 19:00
In de nieuwste aflevering van Temptation Island Love or Leave is weer een hoop gebeurd. Op sociale media gingen kijkers van het programma dan ook helemaal los. En over één deelnemer kan niet gestopt worden met praten.
Bert en Delphine zijn het meest spraakmakende koppel uit dit seizoen. Hun relatie is ten einde gekomen en daar lijken ze beide niet mee te zitten. Sterker nog, Bert denkt al aan het meisje dat volgens hem thuis zit te wachten én begint ook nog eens een crush te krijgen op verleidster Kim.
De opmerkingen van Bert vielen niet alleen verkeerd bij Kim, die hem een mafkees noemde, maar ook bij de kijkers. Op Twitter laten zij weten dat ze Bert spuugzat zijn. "Die Bert is echt de allergrootste mafklapper die er is", "Die Bert heeft echt een kronkel in z'n kop", "Timtation of Bert? Ik durf niet te zeggen welke van de twee gekker is", luiden de reacties.
Daarnaast ergeren mensen zich ook aan de manier waarop de deelnemer praat. "Denken jullie dat Bert ooit zo stopt met praten? Nee ik denk van niet. Vind ik het irritant dat Bert zo praat elke keer als hij voor de camera zit? Ja dat vind ik onwijs irritant" en "Bert is zo full of shit. Wat zegt deze man allemaal? Ik weet het niet. Snapt hij het zelf nog? Nee", schrijven een kijkers op Twitter. Het is duidelijk dat Bert niet meer in trek is bij de kijkers.
Bron: Love&Reality / Beeld: Temptation Island