Temptation kijkers zijn woedend: 'We zijn bedonderd'

Viral
door Ambervrijdag, 01 oktober 2021 om 10:42
Er is al een hoop gebeurd in Temptation Island: de relatie van Nico en Donna lijkt tot een einde te zijn gekomen en Delphine heeft een bom laten barsten nadat zij het prostituee-verhaal van Bert naar buiten bracht. Hoewel het seizoen super juicy is, zijn de kijkers na aflevering 7 flink teleurgesteld. En dit is waarom.
In de tweede aflevering vond het kampvuur plaats bij de vrouwen en dat maakte veel emoties los. Ze kregen heftige beelden te zien en ook Donna was van slag. Hierdoor was ze al bijna zeker van haar zaak dat ze niet verder wil met Nico.
Een week later was het de beurt aan de mannen. Zij kregen voor het eerst de beelden van hun vriendinnen te zien. Nico zag bij zijn kampvuur dat Donna helemaal was omgedraaid en hun relatie niet meer zag zitten. Dit maakte hem emotioneel en hij wilde graag een videoboodschap voor haar maken. Aan het eind van aflevering 6 zag je dat deze boodschap in de volgende video te zien was.
Gisteren was het dan eindelijk zover: aflevering 7 kwam online en iedereen was superbenieuwd naar de boodschap. Kijkers wachten in spanning af, maar het wachten werd niet beloond. De aflevering was voorbij en de video van Nico was nergens te bekennen. In de cliffhanger staat dat hij er volgende week op komt. Kijkers voelen zich bedonderd en voor de gek gehouden.
Bron: lovereality.nl / Beeld: Temptation Island: Love or Leave/Videoland