Temptation-Laura doet pikante onthulling over Roger

Viral
door Benthe
zaterdag, 04 december 2021 om 12:00
Even een throwback naar Temptation Island een paar jaar geleden. Kennen we Laura en Roger nog? In het programma werd Laura neergezet als een saaie dame die alleen maar sliep en als ze wakker was, zat ze alleen maar te gapen. Inmiddels weten we wel beter: Laura is niet vies van spannende avonturen met Roger.
Vorig jaar deed het stel een oproep op social media aan geïnteresseerden voor een trio. Sindsdien spendeert het koppel vaak een nachtje samen met een derde wiel aan de wagen. ''In eerste instantie wilde Roger dit helemaal niet, doordat hij door zijn ex was gedumpt, omdat ze op vrouwen bleek te vallen. Het was dus nogal een gevoelig onderwerp voor hem,'' laat Laura weten. Uiteindelijk heeft ze hem toch over kunnen halen en dit heeft goed uitgepakt voor het koppel.
Op de uitkijk
''Ik voel me aangetrokken tot vrouwen, maar zou nooit een relatie met een vrouw kunnen krijgen. Roger en ik hebben nu al 6 jaar een relatie en dan verlang je gewoon naar wat extra spanning. We zijn altijd wel op de uitkijk voor nieuwe dames, want het blijft onze relatie verrijken,'' aldus Laura.
Bekijk hieronder het verhaal van Laura:
Bron: Love & Reality